Archiv článků Únor, 2008

Březenecká přišla o bod tři minuty před koncem

Souš - Fotbalisté Baníku Březenecká získali v uplynulých šesti zápasech turnaje Apollo cup 2008 v Souši sedm bodů. V minulém kole se střetli s rivaly z 1. B třídy, týmem Meziboří a o další bod přišli až v samotném závěru utkání.
Pokračování článku »

Start jarní části fotbalových soutěží se blíží

Chomutovsko - Nejvyšší fotbalová soutěž má už za sebou první kolo jarní odvetné části, v polovině března začnou i krajské soutěže. V následujících řádcích fotbalovým fanouškům nabízíme přehled prvních kol soutěží, v nichž nastupují mužstva z Chomutovska. Jako první startuje divize s krajským přeborem.
Pokračování článku »

Spořice slavnostně otevřely svoji novou sportovní halu

Spořice - Na slavnostní otevření nového sportovního stánku ve Spořicích se v sobotu přišlo podívat na pět set lidí. První slovo měl starosta, pak zpíval Josef Zíma. Sportovní halu budou využívat sportovci i široká veřejnost.
Pokračování článku »

Jan Rezek přichází do Bohemians 1905

Klokani získali do jarního boje o záchranu výraznou posilu. Na půlroční hostování ze Sparty přichází útočník Jan Rezek. K týmu se připojil již ve čtvrtek ráno a v Nymburce absolvoval první trénink v zelenobílém.
Pokračování článku »

Kam za sportem o víkendu 16. - 17. února

Chomutovsko - Po celý víkend se bude v městské sportovní hale pořádat šampionát v řeckořímském zapase v kategorii kadetů a seniorů.
Pokračování článku »

Baníku zařídil výhru Váňa, AFK doplatil na chyby

Souš - Nedílnou součástí zimní fotbalové turnaje na umělé trávě. Při minulém kole soušského turnaje Apollo cup 2008 jsme se podrobněji podívali na dva zápasy zástupců chomutovského regionu: Březenecká - Havraň a Chomutov - Ledvice.
Pokračování článku »

Strupčice si vylepšily skóre

Fotbalistům Strupčic se na Apollo cupu v Souši na umělé trávě daří. Další vysoké vítězství vybojovali v derby proti SKP Kadaň.

Pokračování článku »

Apollo cup 2008

Souš - Zimní fotbalový turnaj Apollo cup 2008, který se hraje na umělé trávě v Souši, má za sebou první polovinu, tedy páté kolo.

Pokračování článku »